Ontstoppingen

Heeft U een ontstopping thuis of op het werk? Wij komen snel bij u langs.

Ontstoppingen

Ontstoppingsdienst

Verstoppingen doen zich voor aan de afvoer van uw gootsteen, douche of toilet. Uw gootsteen verstopt door de aanwezigheid van voedselresten, vetresten en vuil. De afvoer van uw douche verstopt door een teveel aan haar- en zeepresten. Een overmatig gebruik van wc-papier, de aanwezigheid van niet in water oplosbare materialen of een sterke afzetting van urinesteen in combinatie met kalkafzetting kan uw wc verstoppen.

Deze problemen zelf aanpakken met kokend water of chemische ontstoppingsmiddelen kan ernstige schade veroorzaken aan uw leidingen. Tevens zijn de meeste chemische producten niet milieuvriendelijk.

Als meerdere afvoeren (gootsteen, douche, wc) verstopt zitten lokaliseert het probleem zich bij de centrale afvoer en moet de riool ontstopt worden. Uw rioolstelsel kan verstoppen door afzetting op de buizen, verkalking, grondverzakking of wortelgroei.
Bij verstopping doet u best beroep op onze snelle professionele dienstverlening.

U vreest voor schade (breekwerk) en vuil ? Wij gebruiken de modernste technieken en apparatuur. Hiermee speurt onze vakman de verstopping op en verwijdert ze op een propere en efficiënte wijze.

Bel ons op het nummer 09 396 60 80

Een verstopping is altijd een dringend probleem.

Bel ons daarom meteen op het onderstaande nummer

09 396 60 80